19. maaliskuuta 2017

Ruudun takana


Moi ja tervetuloa mun blogiin!

Olen 18-vuotias naisenalku Helsingistä. Käyn tällä hetkellä lukion toista luokkaa. Opiskelun ohella tykkään liikkua, laittaa ruokaa, valokuvata ja tietenkin lukea. Oon rakastanut kirjoja siitä asti kun opin lukemaan - siksi päätinkin aloittaa tän blogin!

Oon pyörinyt bookstagramissa enemmän ja vähemmän aktiivisesti vuodesta 2015, blogin perustamista taas oon miettinyt nyt jo hetken aikaa. Haluaisin kirjoittaa syvällisempiä kirja-arvosteluita, pohdintoja ja mitä nyt mieleen tuleekaan, ja blogi tuntuu kaikista parhaimmalta paikalta jakaa näitä juttuja. 

Vähän mun kirjamausta: luen lähinnä nuorten aikuisten kirjoja (YA), suomeksi ja englanniksi. Tällä hetkellä luen suurimmaksi osin englanniksi, mutta pikkuhiljaa oon alkanut taas lukemaan suomeksikin. Mulla oli jossain vaiheessa pieni kapina suomenkielistä kirjallisuutta vastaan, haha; nyt mun kirjamaku on kuitenkin hiljakseen muuttumassa. Mihin suuntaan, sitä en tiiä itsekään! 

Lempi kirjasarjoihini lukeutuu tällä hetkellä The Raven Cycle, The Infernal Devices & The Mortal Instruments (Varjojen kaupungit) ja Shatter Me-trilogia. 

Jos nyt vielä vähän kertoisin joitain asioita itsestäni, niin tosiaan tykkään lukemisen lisäksi todella paljon liikkumisesta, joogasta ja valokuvauksesta. Mussa asuu myös pieni eläinaktivisti, eli eläimet ja luonto (kasvisruoka) on mulle lähellä sydäntä. Tässä blogissa höpöttelen kuitenkin siis pelkästään kirjoista.

Tervetuloa seuraamaan mun blogia!


4 kommenttia:

 1. Hei jes, oon monesti selannut sun instagramia ja pohtinut että onkohan sulla blogia vai ei! Onneksi löysin perille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, uskalsin vihdoinkin tän tehdä! Kiva kun löysit tänne. :)

   Poista
 2. Mahtavaa, että päätit aloittaa kirjablogin kirjoittamisen! Huomasinkin, että me molemmat ollaankin aloitettu kirjabloggaamisen samoihin aikoihin :D. Hyvä me! Pidän sun kirjoitustyylistä ja näytät lukevan vähän saman tyyppisiä kirjoja kuin minäkin. Tervetuloa munkin puolesta bloggauksen maailmaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että en oo ainut aloittelija tässä hommassa! :D Käynpäs tsekkaamassa sunkin blogin. :)

   Poista