10. huhtikuuta 2017

Kevään kirjajulkaisut


Moikka! Oon nähnyt booktubessa nyt lähiaikoina videoita, joissa ihmiset kertoo mistä kevään kirjajulkaisuista he ovat kiinnostuneita. Päätin toteuttaa tällaisen videon nyt kirjallisessa muodossa ja jakaa teille mistä keväällä ilmestyvistä kirjoista mä olen kiinnostunut - ehkä tekin löydätte jonkun teitä kiinnostavan uutuuden! Liitän jokaisen kirjan otsikkoon linkin kirjan Goodreads -sivulle, josta voitte katsoa lisää infoa.


Huhtikuu

En suoraan sanottuna yhtään tiedä miten tiivistäisin tämän kirjan kuvauksen, mutta tämä on tarina 17-vuotiaasta Mollysta. Molly tietää kaiken yksipuolisesta rakkaudesta, sillä hän ei halua tulla torjutuksi ylipainonsa takia. Kun Mollyn kaksossisko Cassie löytää tyttöystävän tulee tämän mukana Mollyn elämään uusi poika.
Albertallin toinen kirja, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, on myös mun lukulistalla. Tämä aikaisempi kirja sai huiman suosion ilmestyessään ja oon kuullut myös tästä uudesta kirjasta jo nyt paljon positiivisia arvosteluja.

➡️ Elina Pitkäkangas - Kajo - 28.4
Tämän kirjan kuvausta en kirjoita, ettei se spoilaa niitä ketkä eivät ole vielä lukeneet Kuuraa. Mutta tosiaan tämä on jatko-osa Kuuralle ja oon todella innoissani tästä! Varasin sen jo kirjastosta, toivottavasti saan sen käsiini mahdollisimman nopeasti ilmestymisen jälkeen...Toukokuu

Viimeinen osa "To All the Boys I've Loved Before" -sarjaa. Tämä trilogia (jonka piti alunperin olla vain kaksi kirjaa) on yksi suosikeistani. ♥ Ajattelin tehdä tästä trilogiasta sarjaesittelyn/arvostelun, kunhan olen saanut luettua tämän viimeisenkin osan!
Sekoitus Pientä merenneitoa ja norjalaista mytologiaa. Tässä tarinassa prinssin sijaan merenneito rakastuukin naispuoliseen soturiin...
Ramona on aina tiennyt olevansa lesbo, että hän on todella omistautunut perheelleen ja että hänen tarkoituksensa on tehdä jotakin suurempaa kuin asua pienessä trailerissa Mississipissä. Lapsuuden ystävän Freddien palatessa hänen elämäänsä Ramona alkaa kuitenkin kyseenalaistaa seksuaalisuuttaan.

Viime vuonna ilmestynyt "Lady Midnight" saa viimeinkin jatkoa! Uskollisena Claren fanina odotan tätäkin kirjaa innolla...
----
Haha, huomaatteko jonkin teeman näissä kirjoissa? :D Mä oon asettanut tavoitteekseni tänä vuonna lukea monipuolisempaa kirjallisuutta (missä siis edustetaan eri etnisiä taustoja, seksuaalisia suuntautumisia jne.), joten oon myös lisännyt näihin kategorioihin lukeutuvia kirjoja mun listalle.

Mitä kevään kirjajulkaisuja te odotatte eniten? :)

3 kommenttia:

 1. Albertallin uutuus kiinnosta eniten, koska Simon vs. The Homo Sapiens Agenda oli viime vuoden lemppari kirja! Tosin kaikki nää kiinnostaa ja muutamasta en ollut edes kuullut, joten kiitti vinkeistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis kyllä vihdoinkin lukea Simon vs. The Homo Sapiens Agenda, se on saanut niin paljon hehkutusta! :D

   Poista
  2. Lue ihmeessä! Nythän se ilmestyi suomeksikin, joten voi vielä valita kummalla kielellä lukee :'D

   Poista