31. toukokuuta 2017

Toukokuun luetut


Moikka! Toukokuu ja kouluvuosi on nyt paketissa, ja mulla on vähän epätodellinen fiilis. Tämä kuukausi tuntui hujahtavan ohi kuin pikajuna - samoin kuin koko tämä lukuvuosi. Toukokuussa olin kiireinen ja samalla en ollut: koulujuttuja ei ollut mitenkään hirveästi ennen koeviikkoa, mitä nyt piti järjestää hyväntekeväisyystapahtuma parille sadalle ihmiselle... Kuukausi kului kesän suunnitelmia muovatessa, ja oon todella innoissani tulevista kuukausista (jos ylppäreihin lukemista ei lasketa)!
Sain luettua paljon, mutta bloggausinnostusta ei oikein löytynyt. Ehkäpä sekin löytyy nyt kun mitään kouluun liittyvää ei tarvitse tehdä.

Sain tässä kuussa luettua yhteensä kuusi kirjaa! Enemmän kuin pitkään, pitkään aikaan. :D Uskaltauduin myös kokeilemaan uutta lukemistapaa, nimittäin äänikirjaa englanniksi!

➡️ Jenny Han - Always And Forever, Lara Jean
Viimeinen osa To All the Boys I've Loved Before -sarjaan, ja mun yksi odotetuimmista julkaisuista tänä vuonna. Mulla on työn alla (on ollut koko kuukauden...) postaus tästä sarjasta! Koska tämä on viimeinen osa sarjaan en kerro juonesta tai muusta mitään, ettei kukaan spoilaannu. Mutta tälle annoin 4/5 tähteä.

➡️ Marissa Meyer - Scarlet 
Luin huhtikuussa sarjan ensimmäisen osan Cinderin ja olihan se pakko jatkaa heti seuraavalla osalla. Tästäkin on tulossa postaus sitten joskus. :D 3/5 tähteä.

➡️ Sini Helminen - Kaarnan kätkössä
Edellisestä postauksesta löytyy mun arvostelu tästä kirjasta, jos et ole vielä lukenut sitä! 2/5 tähteä.

➡️ Cassandra Clare - Lady Midnight
Lady Midnight avasi Claren uuden trilogian, The Dark Artifices, joka sai jatkoa nyt toukokuussa. Halusin virkistää muistiani tämän kirjan tapahtumista lukemalla sen uudestaan, mutta yli 600 sivuinen järkäle ei vetänyt puoleensa... Niinpä päädyin kuuntelemaan ensimmäisen englanninkielisen äänikirjani! Audiblesta saa ensimmäisen kuukauden ja kirjan ilmaiseksi ja totta kai päädyin tämän edun käyttämään. Äänikirja oli n. 19h pitkä ja kuuntelin sitä vielä 0,90 vauhdilla, joten kyllä siinä hetken kesti kuunnella. Pidin kuitenkin kirjan lukijasta ja muutenkin rakastan tätä maailmaa ja Claren kirjoja, joten ei siinä kestänyt kuin parisen viikkoa. Annoin tälle 4 tähteä lukiessani sen viime kesäkuussa ja arvosteluni pysyy edelleen neljässä tähdessä!

➡️ Elina Pitkäkangas - Kajo
Viimeinkin sain tämän käsiini! Tämä oli ehdottomasti parhain kirja tässä kuussa. ♥ Kajosta on tulossa postaus pian! 5/5 tähteä.

➡️ Han Kang - Vegetaristi
Tuntuu, että olen viimeinen joka tämän lukee. :D Mutta sain tämän vihdoin ja viimein ja ahmin parissa päivässä. En tiedä tulenko tekemään erillistä postausta, mutta tiivistettynä tämä oli todellakin oudoin kirja minkä olen ikinä lukenut. 3/5 tähteä.

Lisäksi aloitin lukemaan Renee Ahdieh'n The Wrath and the Dawn:ia, jota sain luettua 60 sivua.

Aikamoinen kuukausi oli lukemisen suhteen, saas nähdä paljonko kesäkuussa tulee luettua! Aijon tehdä pienimuotoisen kesän "tbr" -postauksen vielä erikseen, eli siihen listailen kirjoja joita haluaisin lukea loman aikana.

2 kommenttia:

 1. Oletpa saanut hyvin luettua kirjoja! 😁 Itse luin neljä kirjaa toukokuussa ja postauskin on vielä tekemättä. Hups 😅.

  Et ole viimeinen joka ei ole lukenut Vegetaristia sillä itselläni se vielä odottaa vuoroaan kirjoituspöydällä. Ehkä sen tässä kuussa ehdin lukea kun koulukin loppui ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä lukea Vegetaristi, vaikka se olikin hyvin outo lukukokemus niin se oli ajatuksia herättävä ja hienosti kirjoitettu!

   Poista