18. elokuuta 2017

Elokuun lukumaraton

Moikka! Huomenna, 19.8., on kesän kolmas blogistanian lukumaraton. Mä en ollut edes tietoinen viime lukumaratonien olemassaolosta, mutta nyt vihdoin pääsen tähän messiin. Maratonin emäntänä toimii MarikaOksa.

Yllä olevassa kuvassa näkyy kirjat, jotka haluaisin lukea maratonin aikana. Tavoitteena olisi siis lukea Shadow & Bone loppuun, Kesän jälkeen kaikki on toisin sekä aloittaa Käärmeiden kaupunki. Saa nähdä miten käy! En ole vielä täysin varma mille aikavälille sijoitan maratonin, tällä hetkellä ajatuksena olisi la 19.8. klo 10 - su 20.8. klo 10. Menen kuitenkin fiiliksen mukaan, eli aloitan huomenna sitten kun siltä tuntuu. 

Tähän postaukseen tulen päivittämään mun lukemista maratonin ajan!

19.8. klo 12:40
Aloitin virallisesti mun maratonin 10:30, mutta tähän mennessä oon lukenut vain n. 40 sivua Shadow and Bonea. Täytyy ryhdistäytyä!!

19.8. klo 17:16 
Jee, ensimmäinen kirja luettu! Sain luettua Shadow and Bonen loppuun, ja tykkäsin kyllä tarinasta. Teen luultavasti tästä oman postauksensa.
Nyt sivuja luettu 178.

19.8. klo 20:15
Kesän jälkeen kaikki on toisin luettu yhdellä istumalla. Tämä on niin tärkeä kirja, mikä kaikkien pitäisi lukea!
Sivuja luettu 288.

20.8. klo 15:19
Mun lukumaraton oli vähän lyhyt; olisin voinut lukea vielä illalla ja aamulla, mutta tuli muuta tekemistä. Illalla aloitin Käärmeiden kaupunkia ja luin sitä jopa kolme sivua. :D

Yhteensä luin siis 291 sivua ja sain luettua kaikki mitä mun oli tarkoituskin! Toki olisin voinut lukea enemmän Käärmeiden kaupunkia, mutta ei se mitään. Onneksi näitä lukumaratoneja on tulossa nyt joka kuussa jouluun asti! Seuraavalle maratonille voisin ottaa haasteeksi lukea ainakin 400 sivua.
Oli kivaa ottaa osaa tähän maratoniin, toivottavasti tekin saitte paljon luettua! :)

10 kommenttia:

 1. En siis ollut ainoa jolta on mennyt kesän lukumaratonit ohi :). Onneksi me molemmat ehdittiin vielä kesän viimeiseen maratoniin ja loppuvuodeksikin on vielä lisää tulossa ^^.

  VastaaPoista
 2. Mekään ei kahteen ekaan osallistuttu, mutta nyt olis tarkoitus :D Voisi itekin valita kirjat valmiiksi. /Tiia

  VastaaPoista
 3. Kiinnostavaa luettavaa olet valinnut maratonille. Alatalon kirja on minullakin kiikarissa, mutta tälle maratonille en nyt sitä ehdi enää saada hyppysiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko se paras valinta lyhyemmälle maratonille, mutta kokeillaan :D

   Poista
 4. Minäkään en ehtinyt kahteen ensimmäiseen, mutta nyt sitäkin innokkaampana mukana:) Tsemppiä koitokseen! Käärmeiden kaupunki kiinnostaa itseäni.

  VastaaPoista
 5. Minullekin tämä oli kesän ensimmäinen maraton, jolle ehdin ja huomasin osallistua. Hienosti saavutit tavoitteesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että säkin pääsit osallistumaan!

   Poista