23. elokuuta 2017

Syksyn viisi odotetuinta

Moi! Monet bloggaajat ovat tehneet jo postauksensa tähän aiheeseen liittyen, joten mäkin päätin tehdä omani. Tähän postaukseen olen siis valinnut viisi syksyllä julkaistavaa kirjaa joita odotan innolla.


Kuten huomaatte, listalla on vain yksi suomenkielinen kirja. Tutkin eri kustantamojen sivuja mutten oikein löytänyt mitään mikä kiinnostaisi mua. Tälle listalle kuuluisi toki vielä Muistojenlukija, mutta olen jo lukenut sen joten en viitsinyt laittaa sitä tähän postaukseen. P.S. jokaisen kirjan otsikosta klikkaamalla pääsee kirjan Goodreads -sivulle!

En tarkalleen tiedä mistä tämä tarina kertoo, mutta ilmeisesti päähenkilön velipuolella on kaksisuuntainen mielialahäiriö ja tykkään lukea kirjoja joissa on jotenkin pääosassa mielenterveyden häiriöt, joten tämä päätyi mun listalle. Tämä on myös saanut paljon hyviä arvosteluja!

Tämä ei varmaankaan vaadi paljon selityksiä... The Hate U Give on ollut mun lukulistalla ilmestymisestään lähtien mutten ole vieläkään sitä lukenut. Onneksi sain suomenkielisen version ennakkokappaleen Hel-YA! -tapahtumassa, joten tähän tartun ihan lähiaikoina.

Synopsis kuulostaa mielenkiintoiselta ja kirja on saanut jo nyt pelkästään hyviä arvosteluja. I'll take it!

Colleen Hooverin kirjat on mulle niin sanottuja "guilty pleasure" -kirjoja, joten en tietenkään voi jättää tätä välistä!

Uutta Maggie Stiefvateria, kyllä kyllä kyllä! Tämä on mun koko syksyn odotetuin kirja. Stiefvaterin The Raven Boys -sarja kuuluu mun lempi kirjasarjojen listalle, joten odotan innolla hänen uutta kirjaansa.

1 kommentti:

  1. Täytyykin ottaa muistiin tuo An Enchantment Of Ravens, vaikuttaa mielenkiintoiselta:)

    VastaaPoista