2. syyskuuta 2017

Elokuun luetut


Moi! Nyt olisi taas aika laittaa elokuu pakettiin. Elokuun alku oli hyvää lukemisen suhteen, mutta koulun alettua oon lukenut selvästi vähemmän. Sain kuitenkin luettua elokuussa yhteensä viisi kirjaa ja aloitin kahta, joten oon tyytyväinen!

➡ Elina Rouhiainen - Jäljitetty & Vainuttu
Elokuussa tuli luettua paljon Rouhiaisen kirjoja, ja hän onkin noussut suosikki kirjailijoideni listalle. Kaiken kaikkiaan tykkäsin Susiraja -sarjasta todella paljon!

➡ Elina Rouhiainen - Muistojenlukija
Ehdotomasti kuukauden kohokohta ♥ Saisinpa vielä joskus sen arvostelun valmiiksi...

Leigh Bardugo - Shadow and Bone
Tämän luin elokuun lukumaratonilla ja tykkäsin. Tuli vähän Red Queen -viboja, vaikkakin tämä kirja on julkaistu 2012 ja Red Queen 2015 :D Aijon jatkaa trilogiaa jossain vaiheessa, haluan nimittäin lukea tämän trilogian ennen kun luen Six of Crows:in!

➡ Siri Kolu - Kesän jälkeen kaikki on toisin
Tämänkin luin elokuun lukumaratonilla, ja kuka ei tästä kirjasta pitäisi? Niin hurjan tärkeä ja opettavainen tarina meille kaikille!


Syyskuun lopulla on vihdoin ja viimein syksyn ylioppilaskirjoitukset, joten mun syyskuu menee aika lailla kirjoituksiin valmistautuessa (ja stressatessa). Suunnitelmissa olisi kuitenkin lukea loppuun ainakin elokuussa aloitetut The Heart of Betrayal sekä This Savage Song (äänikirja). Muista lukusuunnitelmista en oikein osaa sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti