20. lokakuuta 2017

Lokakuun lukumaratonviikonloppu


Moi! Tänä tulevana viikonloppuna (21-22.10.) on kaksi 24h lukumaratonia, joihin aijon osallistua. Lauantaina on *Dewey's 24h readathon* ja sunnuntaina *superlukumaraton*. Tähän postaukseen tulen päivittämään mun lukemista koko viikonlopun ajan!

Mun tavoitteena olisi lukea loppuun jo aloittamani Syysprinssi sekä Ruin and Rising. Näiden lisäksi haluaisin lukea A Tragic Kind of Wonderful sekä lukea uudestaan Punainen kuin veri. Luin tuon Salla Simukan trilogian ensimmäisen osan joskus pari vuotta sitten ja nyt haluaisin jatkaa trilogiaa, mutten muista enää ollenkaan mitä tuossa ensimmäisessä osassa tapahtui... :D

Palaillaan sitten huomenna, kun aloitan lukumaratonin!

21.10. klo 16:20
Dewey's readathon alkoi Suomessa virallisesti klo 15, mutta mä aloittelin lukemista jo aamulla. Tähän mennessä en ole vielä ihan hirveästi lukenut, noin 60 sivua yhteensä, mutta eiköhän tämä tästä! Lähden käymään lenkillä virkistäytymässä, josko sitten alkaisi lukeminenkin luistamaan. Tällä hetkellä olen sivulla 120 Ruin and Rising:issa. Osallistuin lukumaratonin kilpailuun "10 years in 10 books", jossa on tarkoituksena suositella kirjoja julkaisuvuotensa mukaan viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Suurin osa näistä kirjoista on ollut minulle rakkaita tai on vieläkin, muutaman heitin vain mukaan kun en keksinyt muutakaan:


22.10. klo 11:10
Ensimmäinen kirja luettu! Luin eilen klo 18-01 yhteen putkeen Ruin and Risingin loppuun, eli nyt yhteensä sivuja luettuna n. 300. Olen aika hidas lukija, varsinkin kun luen englanniksi. Nyt en ole ihan varma mihin kirjaan seuraavaksi tartun; toisaalta Syysprinssissä olisi vain 150 sivua yhteensä, mutta samaan aikaan tekisi myös mieli aloittaa Punainen kuin veri...
P.S. aloitan superlukumaratonin sitten kuin Dewey's readathon loppuu, eli klo 15 aikoihin. Tai jos olen juuri silloin I Love Me -messuilla, niin sitten aloitan heti kun pääsen sieltä kotiin.

22.10. klo 20:15
Aloitin superlukumaratonin viiden aikoihin Syysprinssillä. Nyt olen lukenut sitä n. 50 sivua. Väsyttää ihan hirveästi, joten ei lukeminen oikein suju :/ Onneksi huomenna mulla on superlyhyt koulupäivä, joten ehdin lukea huomennakin!

24.10.
Ehdinpäs vihdoin päivittämään tännekin! Tämä maratoni ei mennyt ihan putkeen. Sain luettua Syysprinssin loppuun, mutta muuta en... Eli yhteensä luin 130 sivua superlukumaratonilla. Ehkä seuraavalla kerralla paremmin, mutta pääsin kyllä tämän lukumaratonviikonlopun ansiosta lukujumista eroon. 

Odotan innolla joulukuun viikon mittaista superlukumaratonia, menestyn nimittäin pidemmillä maratoneilla yleensä paremmin kun ei ole niin suuria paineita. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti