2. lokakuuta 2017

Syyskuun luetut ja lokakuun suunnitelmat

Moikka! Hui, onpas kulunut pitkä aika siitä kun viimeksi avasin Bloggerin... Syyskuu sujahti ohi ja ylioppilaskirjoituksista on tältä erää selvitty. En niistä nyt ala sen kummemmin puhumaan, mutta tiivistetysti voin sanoa, että ne ei menneet niin kuin olisin toivonut. Mulla oli vain yksi koe, mutta jotenkin harmitus tuntuu vieläkin suuremmalta kun ei mennyt edes se yksi niin hyvin. :'D Joulukuussa sitten pitäisi alkaa lukemaan kevään kirjoituksiin, jolloin kirjoitan loput neljä ainetta. Nyt kuitenkin saan vähän lomaa kirjoituksiin lukemisesta nämä seuraavat kaksi kuukautta!

Syyskuussa sain luettua vain kaksi elokuussa aloitettua kirjaa loppuun sekä aloitin yhtä pidempää kirjaa.

➡ Victoria Schwab - This Savage Song
Kuuntelin tämän äänikirjana BookBeatista. Tarina kertoo kahtia jaetusta kaupungista, jossa elää ihmisten lisäksi hirviöitä. Kirjassa seurataan August Flynnia, hirviötä joka haluaisi olla ihminen sekä Kate Harkeria, ihmistä joka haluaisi olla yhtä raaka ja tunteeton kuin isänsä. Plussia tässä kirjassa on ehdottomasti mielenkiintoinen maailma ja hahmot sekä se ettei kirjassa ole oikeastaan ollenkaan romantiikkaa. 

➡ Mary E. Pearson - The Heart of Betrayal
Toinen osa The Remnant Chronicles -trilogiassa. Olen tekemässä koko trilogiasta arvostelun kunhan saan viimeisenkin osan luettua! 

Aloitin myös lukemaan Hän sanoi nimekseen Aleiaa, jonka sain itse asiassa luettua tänään eli 2.10 mutta en siis lukenut sitä loppuun vielä syyskuussa...

Lokakuussa olisi suunnitelmissa lukea p a l j o n ja tässä kuussa on myös paljon kivaa kirjoihin liittyvää ohjelmaa tiedossa; lukumaratonviikonloppu (Dewey's 24h readathon 21.10 ja superlukumaraton 22.10) sekä Helsingin kirjamessut! 
Muutama kirja, jotka olen lainannut kirjastosta ja olisi suunnitelmissa lukea lokakuussa:

➡ Leigh Bardugo - Siege and Storm sekä Ruin and Rising
➡ Anja Kauranen - Syysprinssi
➡ Eric Lindstrom - A Tragic Kind of Wonderful

Hyvää lokakuuta kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti