3. joulukuuta 2017

Loka- ja marraskuun luetut

Moikka! Marraskuu hujahti ohi ja nyt olisi vihdoinkin aika tehdä pientä päivitystä mun lukemisista. En tehnyt lokakuun luetuista postausta, koska luin "vain" kolme kirjaa eikä jotenkin huvittanut. Mulla oli suunnitelmissa lukea syksyn yo-kirjoitusten jälkeen paljon, mutta ajauduin lukujumiin. Nyt olen ehkä vähän pääsemässä siitä yli, mutta kevään yo-kirjoitusten luku-urakka alkaa joulukuussa, joten saa nähdä miten käy... 

Marraskuussa luin kuitenkin neljä kirjaa + yhden esseen/puheen, mikä on ihan hyvin. Lisäksi luin ensimmäisen muumikirjani ikinä ja rakastuin; nyt tavoitteena olisikin ensi vuoden aikana lukea kaikki muumikirjat.


Lokakuun luetut:
- Leigh Bardugo - Siege and Storm & Ruin and Rising
- Anja Kauranen - Syysprinssi

Marraskuun luetut:
- Chimamanda Ngozi Adichie - Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä
Päätin osallistua marraskuussa Non-fiction November -lukuhaasteeseen ja vihdoin tartuin tähän Adichien kuuluisaan esseeseen. Mä en ikinä lue non-fiction kirjoja, joten tämä oli ihan kiva haaste. 

- Tove Jansson - Muumipappa ja meri & Muumipeikko ja pyrstötähti
Tartuin Muumipappaan ja mereen kun 16v-pikkuveljeni luki sen koulua varten (hän ei ikinä lue kirjoja vapaaehtoisesti) ja sanoi pitäneensä siitä. Lisäksi hän halusi sen jälkeen lukea lisää muumikirjoja. Ja niinpä mäkin rakastuin muumeihin uudestaan!

- Mari Manninen - Yhden lapsen kansa
- John Green - Kilpikonnan kuorella; postaus löytyy *tästä*.

Lisäksi marraskuussa aloitin lukemaan Katharine McGeen Tuhat kerrosta: Pudotus. Joulukuussa haluaisin lukea loppuun tänä vuonna aloitetut kirjat sekä Seleesian näkijän, katsotaan miten käy. 
Mukavaa joulukuuta ja rauhallista joulunodotusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti