9. helmikuuta 2019

Aloitetaas uudestaan

Heimoiheippa. En todella tiedä miten tän postauksen aloittaisin, viimesestä on niin pitkä aika, mutta juu. Päätin vähän extemporesti palata tänne blogimaailmaan. Koska tekee mieli kirjoittaa. En tiedä johtuuko se siitä että vietän vaan iltaa yksin, kuuntelen hyvää musaa ja koitan saada kirjoitettua esseetä Rouva Bovarysta länsimaisen kirjallisuushistorian kurssille, mutta yhtäkkiä vaan tuli sellanen idea, että mitäs jos herättäisin tän blogin henkiin.

Viime syyskuun jälkeen on tapahtunut aika paljon. Kuten ehkä ootte jo muista mun someista huomanneet, aloin syksyllä tekemään Youtubeen kirjavideoita. Siitä syystä tämä blogi hiljeni syksyllä. Vietin myös suhteellisen kiireisen ja ihanan fuksisyksyn. Heittäydyin pää edellä kirjallisuustieteen opintoihin, oon tutustunut uusiin mahtaviin ihmisiin ja rakastunut Tampereeseen. Marras-joulukuussa tarvoin läpi noin kuukauden tenttisuman. Joulun alla jouduttiin äkillisesti luopumaan meidän perheen rakkaasta rescue-koirasta, mikä otti aika koville. Tammikuu oli kiireinen sillä aloitin viestintä- ja nettivastaavana meidän ainejärjestön hallituksessa, lisäksi oon lukenut yhden klassikon per viikko jo aiemmin mainitulle kirjallisuushistorian kurssille.

Hommaa ja kiireitä on siis riittänyt, mutta jotenkin oon kaivannut bloggaamista. Siksi siis koitan herättää tämän taas henkiin. Seuraako kukaan enää blogeja, vai onko kaikki siirtyneet lähinnä instan puolelle?

9 kommenttia:

 1. Hienoa että olet palannut takaisin! Lukijoita kyllä tuntuu riittävän ihan hyvin, ainakin kirjablogeissa. Ja itse tykkään lukea enemmän blogeja. Lähinnä sen takia kun ei tuota instaa ole, mutta myös siksi että tykkään lukea ihmisten ajatuksia ja tuumailuja asioista 😊

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin:) Mitään hirveän suurta muutosta en blogipuolella ole huomannut, joten ei tämä ainakaan vielä mikään kuollut laji ole:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ja hyvä kuulla että bloggaajia vielä löytyy vaikka moni tuntuu olevan lähinnä instassa nykyään :D

   Poista
 3. Kivaa, että innostuit taas kirjoittelemaan! Juu, kyllä minustakin blogeissa vielä elämää pihisee ja juttuja ilmaantuu luettavaksi. :) Eli mukaan siis vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videoiden tekeminen on hauskaa mutta kyllä tää kirjoittaminen ainakin vielä jollain tasolla tuntuu enemmän omalta jutulta :)

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin! :) Kyllä blogeillakin vielä lukijansa on, vaikka Instassakin pöhinää on ihan kivasti. Blogeista saa kuitenkin syväluotaavampia kirjotuksia ihmisten ajatuksista sekä kokemuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep siksi juuri haluaisin taas palailla bloggailun makuun, täällä pystyy paremmin kirjoittamaan ajatuksia auki instaan verrattuna, jossa kuitenkin haluaisi pitää kuvatekstit suht lyhyinä :)

   Poista